luni, 9 ianuarie 2012

COMUNICAT

In data de 05.01.2012 s-a desfasurat sedinta Biroului Operativ al Filialei 1 Deva a SCMD si a Consilului de Coordonare Judetean Hunedoara.
Aducem la cunostinta membrilor SCMD din judetul Hunedoara principalele hotarari luate cu aceasta ocazie.
1. S-a stabilit avocatul care va reprezenta membrii SCMD Hunedoara in instanta, atat la Tribunalul Hunedoara, cat si la Curtea de Apel Alba Iulia. Deasemenea, acesta va acorda asistenta de specialitate si in elaborarea contestatiilor impotriva deciziilor de revizuire a pensiilor.
2. Modelul complet al contestatiei ce se va adresa caselor sectoriale de pensii va fi finalizata de catre avocat pana marti, 10.01.2012. Mentionam ca aceasta contestatie trebuie sa cuprinda toate punctele care vor fi cerute si in instanta. Membrii de sindicat care doresc sa intre in posesia acesteia pot sa se adreseze la sediul sindicatului incepand de marti 10.01.2012 ora 09.00.
3. Pentru cei care doresc sa introduca actiune in instanta pentru anularea deciziilor de revizuire a pensiilor, dosarele vor fi prezentate la sediul filialei din Deva, str. Avram Iancu, Bl. H1, mezanin, unde se vor completa, verifica si inainta catre avocat;
4. Cuantumul onorariului avocatului, precum si alte detalii vor fi comunicate la solicitarea membrilor de sindicat de catre vicepresedintii Biroului Operativ, sau la sediul filialei.


Pentru alte detalii va stam la dispozitie la sediul filialei, in fiecare zi lucratoare, intre orele 09.00-12.00.


Cu stima,
Presedintele B.Op. al Filialei 1 Deva a SCMD
Lt.col.(r) STURZA Alexandru